Betalen met de VVV cadeau kaart

 170905 vvvcadeaubonnen beeldbank vvvcadeaukaart logo horizontaal copy

Heeft u een VVV Cadeau kaart?
Vanaf nu is uw VVV Cadeau kaart te verzilveren op Shoefashion.nl en uiteraard ook in onze winkel op de Westermarkt in Tilburg!

Het is mogelijk om een online bestelling te betalen met de VVV Cadeau kaart. Als u een artikel heeft gekozen en de verzendmethode heeft geselecteerd, kiest u bij 'Betaalmethode' voor VVV Cadeau kaart. Er wordt dan gevraagd om het unieke nummer op de kaart in te voeren. U kunt per aankoop maximaal € 50,- met een VVV cadeaukaart betalen. 

Als het saldo op uw VVV Cadeau kaart lager is dan het aankoopbedrag, dan kunt u de bijbetaling doen via een andere betaalmethode zoals iDeal of creditcard. Is het saldo hoger dan het aankoopbedrag, dan blijft het resterende bedrag op uw VVV Cadeau kaart bewaard voor een volgende aankoop.

Retourneren van artikelen ( gedeeltelijk ) betaald met VVV Cadeau kaart.
Bent u niet tevreden over uw aankoop en heeft u met VVV Cadeau kaart betaald? U mag gewoon ruilen binnen 14 dagen. Let op:  In geval van een retour kan de transactie ongedaan gemaakt worden. Het gebruikte saldo kan daarbij terug gestort worden op de Cadeau kaart. Wij attenderen u erop dat u de VVV cadeau kaart moet bewaren als u denkt dat dit van toepassing is. ( na volledig gebruik van de Cadeau kaart niet weggooien ) Het is namelijk niet de bedoeling dat het geld op je VVV Cadeau kaart in contanten wordt omgezet door bij Shoefashion een bestelling te plaatsen en deze vervolgens te retourneren.