Betalen met Fashioncheque

fc copy

Heeft u nog een Fashioncheque?
Vanaf nu is uw Fashioncheque te verzilveren op Shoefashion.nl en uiteraard ook in onze winkel op de Westermarkt in Tilburg!

Het is mogelijk om een online bestelling te betalen met Fashioncheque. Als u een artikel heeft gekozen en de verzendmethode heeft geselecteerd, kiest u bij 'Betaalmethode' voor Fashioncheque. Er wordt dan gevraagd om het unieke nummer op de kaart in te voeren.

Als het saldo op uw Fashioncheque lager is dan het aankoopbedrag, dan kunt u de bijbetaling doen via een andere betaalmethode zoals iDeal of creditcard. Is het saldo hoger dan het aankoopbedrag, dan blijft het resterende bedrag op uw Fashioncheque bewaard voor een volgende aankoop.

Retourneren van artikelen ( gedeeltelijk ) betaald met Fashioncheque.
Bent u niet tevreden over uw aankoop en heeft u met Fashioncheque betaald? U mag gewoon ruilen binnen 14 dagen. Let op: Het is technisch niet mogelijk voor ons om je geld terug te storten op je Fashioncheque wanneer je een product retourneert. Tevens is het niet de bedoeling dat het geld op je Fashioncheque in contanten wordt omgezet door bij Shoefashion een bestelling te plaatsen en deze vervolgens te retourneren. Daarom zul je van Shoefashion een kortingscode ontvangen ter waarden van het bestede bedrag met je Fashioncheque, wanneer je de bestelling retourneert. Hiermee wordt voorkomen dat een Fashioncheque in contant geld wordt omgezet door eerst een bestelling te plaatsen en die vervolgens weer te retourneren.