Retourneren & Terugbetalingen

Voor alle aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment van levering. De zichttermijn houdt in dat de klant het recht heeft binnen 14 dagen de artikelen zonder enige verplichting zijnerzijds in originele verpakking te retourneren. De geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. Tevens dient de klant alle voorwaarden voor terugzending na te leven. Als je de volledige bestelling retour zendt, dan ontvang je de verzendkosten terug. Als je één of meerdere producten houdt, dan worden de verzendkosten niet teruggestort. De kosten voor de retourzending komen ten laste van de koper. De goederen kunnen retour gestuurd worden naar Shoefashion, Westermarkt 23, 5042 MD  Tilburg. ( i.v.m. Lockdown tijdelijk retour adres: MIDDELGRAAF 63, 5032 EH, TILBURG). Na ontvangst van de zending en goedkeuring van Shoefashion over de staat van de produkten, wordt binnen 14 dagen het geld van de koper teruggestort op de bankrekening van de koper.

Wanneer wij het bedrag terugbetalen, doen wij dit altijd naar het rekeningnummer waarvan wij de betaling hebben ontvangen. Creditcard of Paypal betalingen worden ook weer teruggestort naar de creditcard. Dit kan niet naar een bankrekening, maar verloopt via de creditcard maatschappij. Voor betalingen en retour betalingen maken wij gebruik van een betaalprovider MultiSafePay. Als wij direct een order terug boeken vind de verwerking hiervan pas de volgende werkdag plaats. Vervolgens moet het nog door de bank en uw bank verwerkt worden. Dit duurt maximaal 3 werkdagen voordat het bedrag weer zichtbaar is op uw rekening.

Ook afgeprijsde artikelen kunnen worden teruggestuurd voor ruiling of creditering.

Retourneren van artikelen (gedeeltelijk) betaald met Fashioncheque.
Bent u niet tevreden over uw aankoop en heeft u met Fashioncheque of de VVV cadeau kaart betaald?
U mag gewoon ruilen binnen 14 dagen. Bij retournatie is het niet mogelijk om het aankoopbedrag terug te storten op je Fashioncheque.
In dat geval ontvang je van ons een andere kortingscode ( digitale tegoedbon ) ter waarde van je retournering. ( betaald met fashioncheque of VVV cadeau kaart )
 Het is niet mogelijk om geld op je rekening gestort te krijgen.
Hiermee wordt voorkomen dat een Fashioncheque in contant geld wordt omgezet door eerst een bestelling te plaatsen en die vervolgens weer te retourneren.