Leveringen & Versturen

 

 Shoefashion doet haar uiterste best om de bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren. Indien de levering vertraging oploopt -hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om anderen redenen- of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, zal de klant daarvan bericht ontvangen. Indien Shoefashion een termijn voor levering heeft opgegeven, is deze indicatief. Een opgegeven levertijd is dan ook nimmer een fatale termijn. De uiteindelijke levertijd zal de opgegeven levertijd echter nimmer met meer dan één week overschrijden, tenzij er sprake is van overmacht. De bestelingen worden verstuurd met TNT post. Binnenlandse orders van 100,- of meer zijn GRATIS u betaald dus geen verzendkosten. Orders minder dan 100,- betaald u eenmalig 6.95.

Klanten buiten Nederland o.a. Belgie, Duitsland, betalen vanaf € 9,50 verzendkosten. ( land gebonden ) Dit geldt voor pakketten tot 2 kilo. Pakketten zwaarder dan 2 kilo zullen aan de hand van de tarieven van TNT Post berekend worden. 

Shoefashion draagt het risico van beschadiging en verlies van de artikelen tijdens het versturen naar de klant. Nadat de artikelen door klant in ontvangst zijn genomen, gaat het risico van beschadiging en verlies op de klant over. Indien één of meer artikelen zoek zijn geraakt, verplicht de klant zich ertoe op eerste aanvraag zijn medewerking te verlenen bij het onderzoek. Bij het niet voldoen aan deze verplichting is Shoefashion gerechtigd de prijs van de artikelen op de klant te verhalen.