Onze Winkel

beeldmerk sinds1961ShoeFashion - Your shoes our passion!
logo SF Tilburg liggend

Shoefashion Tilburg ( voorheen van Kerckhoven schoenen ) gebruikt haar jarenlange ervaring in de branche om steeds een trendy collectie te presenteren. De collectie die ongeveer 40 merken omvat, is vertaald naar de laatste modetrends voor verschillende doelgroepen en heeft daarom een zeer uitgebreid stijlaanbod. Van chique en elegant tot iets meer behouden of juist heel trendy, draagbaar of sportief. Een collectie waarbij mode, comfort en kwaliteit altijd voorop staat. Het resultaat van onze inspanningen kunt u bewonderen in onze zaak in Winkelcentrum Westermarkt Te Tilburg. 

winkel1

Marian en Wil van Kerckhoven leren elkaar kennen in een schoenwinkel, genaamd Hein den Doop, in Den Bosch in 1972. Zij zijn de derde generatie van het Tilburgse familie bedrijf, VAN KERCKHOVEN SCHOENEN.

Wil is de kleinzoon van oprichter Jules van Kerckhoven, een Belgische schoenmaker die tijdens de Eerste Wereldoorlog naar Nederland vlucht. Hij vestigt zich in Tilburg aan de Hoefakkerstraat en wordt verliefd op een Nederlands meisje, Anneke Smulders. In 1918 openen ze een eigen schoenenwinkel. 

Zijn vier zonen begonnen ook allemaal een Van Kerckhoven-zaak in Tilburg. Één van zijn zonen; Frans begon met zijn vrouw Antoinette, een zaak in het, in 1961, nieuw gebouwde Winkelcentrum Westermarkt in Tilburg. 

Marian en Wil van Kerckhoven zwaaien sinds 1980, als derde generatie de scepter over deze zaak op de Westermarkt.
Door de ontwikkelingen in de branche en door de komst van het internet verandert de naam in SHOEFASHION TILBURG, een bedrijfs/merk naam welke volgens ons beter uitdraagt waar we voor staan en wat we doen.

vanKerckhoven 1918